Beyti Kebap Tarifi

 

BEYTİ KEBAP TARİFİ

 


Beyti Kebap  Nasıl Yapılır

Sizlere pratik bir Beyti Kebap  yaptım. Nefis bir lezzet domates soslu yufkalı köfte

Köfte nasıl yapılır. Yufka arası köfte pratik bir lezzet

Beyti Kebap tarifi ve gerekli malzemeler videomuzda ayrıntılı şekilde anlatılmaktadır.

Beyti Kebap Tarifi hazırlanış videosu an altta yer almaktadır. Tarif videosunu adım adım İzleyerek kolaylıkla yapabilirsiniz.

BEYTİ KEBAP TARİFİ MALZEMELER

  •  250 gram kıyma 
  • 1 kuru soğan 
  • pul biber 
  • 2 rendelenmiş domates
  •  1 yumurta 
  • 1 diş sarımsak
  •  maydanoz
  •  2 kaşık galeta unu 
  • Karabiber 
  • ve yufka

BEYTİ KEBAP TARİFİ YAPILIŞI HAZIRLANIŞI

  • Domates rendesi ve yufka hariç bütün malzemeleri karıştırıyoruz
  •  köfte harcı yapıyoruz 
  • yufkamızı açıyoruz üzerine sıvıyağ gezdiriyoruz
  •  daha sonra ikiye katlıyoruz
  •  yufkamızın kalın tarafından doğru köfte harcımız da boydan boya diziyoruz
  •  yavaş yavaş ucuna doğru sarıyoruz
  • daha sonra bu hazırladığımız rulo da ikişer santim kesiyoruz
  •  pişireceğiniz kabın içine 2 kaşık domates rendesi biraz zeytinyağı koyuyoruz
  •  daha sonra kestiğimiz bu 2 santimlik köfteli yufka rulolarımızı tepsimize diziyoruz 
  • daha sonra artan domateslerimizi üzerinden birer kaşık köfteli rulolarımızın üzerine koyuyoruz 
  • 200 derecelik fırında üzeri kızarıncaya kadar pişiriyoruz 
  • daha sonra üzerine birer parça süzme yoğurt koyarak rulolarımızın 
  • servis ediyoruz afiyet olsun

 

Beyti Kebap  Tarifi Yapılış Hazırlanış Videosu

 

Youtube Kanalımız

İnstagram Sayfamız

Facebook Sayfamız


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder